Variációk és csomagajánlatok tanév végi ajándékozáshoz

Amióta a gyermekeim elkezdték a bölcsit, majd folytatták az ovival és a sulival, minden tanév végén szembesülünk azzal a kérdéssel, hogy mivel köszönjük meg a pedagógusainknak az egész éves áldozatos munkájukat, mi legyen az az ajándék, mely különleges, egyedi és méltó búcsúajándék? De, ha már az ajándék típusát el is döntöttük, akkor is kérdéses, hogy ki, mit kapjon? Osztunk, szorzunk, latolgatunk…. arányos is legyen, örüljenek neki és ki is tudjuk fizetni.

Tervezőként, az előző szezonok rendelései alapján azt tapasztaltam, hogy ritka az az eset, amikor 1 ajándék kerül átadásra, (ez inkább év közben jellemző, amikor a szeretett pedagógus nyugdíjba, vagy szülési szabadságra megy) hiszen minden csoportban, osztályban, több pedagógus, dadus, asszisztens, szaktanár segíti gyermekünket az év folyamán. Iskolákban jellemzően 1-2 db ajándék, óvodákban és bölcsikben 2-4 db ajándék kerül átadásra. Most abban szeretnék segíteni nektek, hogy megmutatom, itt az ECLECTICK-nél milyen lehetőségeitek vannak.

Termék csoport ajánlatok a KID ART kollekcióból.

Mi legyen a “főajándék”?

Először ezt kell eldöntenetek…
Sok rajz/név/arckép feldolgozásához, nagyobb felületű tárgyakat találtok a webshop kínálatában. A legnépszerűbbek a nagy táskák, hiszen ezeket a pedagógusok napi szinten használhatják, nem “csak” dísztárgyak maradnak. De ennek tükrében választhatjátok a pólókat is, női és férfi fazonnal egyaránt. Ha viszont úgy gondoljátok, hogy az adott pedagógus nem hordaná egyiket sem, akkor a díszpárna a legjobb választás, így az otthonában idézheti fel a szép emlékeket. A termékek ára a feldolgozni kívánt motívumok számától függ (jellemzően annyi, ahány gyermek a csoportba jár).

Kedvezmények táskaszettek esetén.

Több egyformát, olcsóbban

Ha már a terméket kiválasztottátok és többet szeretnétek rendelni belőle, akkor azt kell eldöntenetek, hogy egyformák lesznek-e.
Most érdemes az egyforma mellett dönteni, mert kidolgoztam egy mennyiségi kedvezményes rendszert, egyforma termékek többszöri rendelése esetére. Itt fontos, hogy a minta legyen egyforma, az alapszín változhat, amit gyakran kérni is szoktatok.

Tehát a kedvezmény a következő:
Minden második, azonos mintával készült termék 10%, minden harmadik és további termék 20% kedvezménnyel lehet a tiétek. Ezeket a kedvezményeket a webshop a rendeléskor automatikusan levonja.

Táskaszett variációk és kedvezmények.

Különböző termékek, azonos mintával, kedvezményesen

Ha az ajándékok között különbséget szeretnétek tenni nagyságban, árban, akkor is van megoldás! Mivel ez a kérdés gyakran felmerül, kidolgoztam nektek egy opciót, erre az esetre is.
Ha rendeltek egy (vagy több) “főajándékot” akkor a kisebb, hasonló formátumú terméket, ugyanazzal a mintával alapáron kapjátok meg! Tehát például 1-2 nagy táska rendelése esetén, kérhettek pluszban 1-2 (vagy több) kis, álló táskát is és az ára annyi lesz, mintha 1 rajzzal készülne, sőt  a mennyiségi kedvezmény ott is él!

Csomagajánlatok tanárok és gyermekek év végi megajándékozására.

Legyen a gyerekeknek is meglepetés?

És akkor jöjjön a “fullos” csomag!  Már tavaly is felmerült több szülőben az, hogy a gyerekek is kaphatnának valami emléket, hiszen az ő rajzaik/neveik/arcképeik díszítik az ajándékokat. Főként ballagáskor emlékbe, vagy akár ballagási “tarisznya” helyett, vagy csak úgy a csoportnak egy közös használati tárgyként, ami erősíti az összetartozást. Erre született ez a csomagajánlat, melynek lényege, hogy ha megrendeltek tőlem minimum 1 nagy táskát, (természetesen lehet több is, akár kicsikkel kiegészítve) akkor a megszerkesztett mintát kérhetitek gyerek tornazsák(ok)ra is és ebben az esetben is “csak” az alapárat kell megfizetnetek. Továbbá a korábban említett mennyiségi kedvezménnyel is számolhattok, ami azt eredményezi, hogy ha sokan rendeltek az osztályból, akkor majdnem 20%-kal olcsóbban juthattok hozzá egy “osztálymintás” tornazsákhoz.

Variációk és további lehetőségek.

További lehetőségek

Természetesen a fenti mennyiségi kedvezmények bármilyen termékvariációban élnek, a rendelt termékek száma szabadon választható és ne feledjétek azt sem, hogy a többi terméktípusnál ugyanúgy igénybe tudjátok venni, mint a bemutatott gyerekrajzos kollekciónál.

Különleges és egyedi ajándék különleges díszcsomagolásban.

És még egy kis extra……

Ha