//KID ART díszpárna

KID ART díszpárna

9.900 Ft18.900 Ft

Díszpárna egyedi nyomással

Méret: 50cm*50 cm

A párna mintája az általad beküldött gyerekrajzokból lesz megszerkesztve.
Ideális ajándék pedagógusoknak, anyukáknak.

A párna ára a rajzok számától függ.
Az alap párna 5 rajzig: 9900 Ft

Az árak innen sávosan emelkednek.
10 rajzig: 10 900 Ft
15 rajzig: 11 900 Ft
20 rajzig: 12 900 Ft (645 Ft/fő)
25 rajzig: 15 900 Ft (636 Ft/fő)
30 rajzig: 18 900 Ft (630 Ft/fő)

Milyen legyen a rajz

 

Miután a rendelésedet leadtad és rajzot/rajzokat megkaptuk, 8-10 munkanapra van szükségünk ahhoz, hogy a párna elkészüljön!

Rendelés előtt kérjük olvasd el a részletes leírást a termékről!

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A párnát egyedileg készítjük el, azokból a rajzokból, amelyeket elküldesz hozzánk.
A párna mindkét oldala mintás. Kevés rajz esetén, azokat a felső egyik oldalára rendezzük el, és ezt a kompozíciót tükrözzük a másik oldalra. Sok rajz estén a teljes felsőn rendezzük el a rajzokat. Az elhelyezés esetleges, az ideális kompozíciónak legjobban megfelelő. A rajzok kis grafikai módosításon esnek át, hogy harmonikusan illeszkedjenek egymáshoz.

Ötletek a rajzokhoz: A gyerekek rajzolják le bölcsis- óvó- vagy tanítónénijüket, ez emlékezetes év végi, ballagási, ünnepi ajándék lehet. A gyerekek rajzolják le anyukájukat, nagymamájukat, ez kedves ajándék lehet Anyák napjára, szülinapra, ünnepre. Válogasd össze kedvenc rajzaidat gyermekedtől, legyen lakásod különleges dísze! …..

A párnához használni kívánt rajzokat, illetve bármilyen más igényedet a rendelés elküldése után megjelenő adatlapon, vagy később a menüben található “Képfeltöltés” pontban töltheted fel és adhatod meg. A rajzokat nagy felbontásban szkenneld be és úgy töltsd fel. Ha túl sok rajzot küldenél és túl nagy a fájlméret, a rendelési számra hivatkozva elküldheted nekünk e-mailen is, az info@eclectickdesign.com címre. Ha nincs módod szkennelni, vagy nem szeretnél bajlódni vele, akkor küldd el nekünk postán a 1115 Budapest, Bánk bán utca 11. III.emelet 3. postacímre, Gyovai-Farkas Edina nevére címezve, de személyesen is elhozhatod, ha módodban áll. Az e-mailről és a postázásról minden esetben visszaigazolást küldünk! Ha 3 napon belül nem kapod meg, kérlek lépj velünk kapcsolatba!

Miután a rendelésedet leadtad és a megfelelő rajzokat megkaptuk, 8-10 munkanapra van szükségünk ahhoz, hogy a felső elkészüljön. Ez idő alatt már nem áll módunkban változtatni a grafikán.
Kérjük a kiválasztásnál alaposan járj el, mert ennél a terméknél nem élhetsz a 14 napos elállási joggal.

A nyomat szublimációs eljárással készül, jó minőségű, hosszú életű.
A párna alapanyaga: jó minőségű, vastag, poliészter hurkolt anyag.
Zipzárral záródik. Az ár a teljes párnára vonatkozik, a huzattal és a párnatöltettel.
30 C-on, mosógépben mosható és 1-es fokozaton kifordítva vasalható.

További információk

Párna szín

fehér, fekete

Rajzok száma

5 db rajzig, 10 db rajzig, 15 db rajzig, 20 db rajzig, 25 db rajzig, 30 db rajzig, 35 db rajzig

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„KID ART díszpárna” értékelése elsőként

A legtöbb KID ART termék ára március 16-tól, átlagban 15%-al emelkedni fog! A tanév végi, ballagási ajándéknak szánt megrendeléseket, előre láthatólag március végéig, április közepéig tudom fogadni. Elrejtés