//Gyerekrajzos kislány ruha

Gyerekrajzos kislány ruha

8.500 Ft12.500 Ft

Lányka kötényruha, egyedi nyomással

A ruha egyedi megrendelésre készül, mintája gyerekrajzokból van megtervezve.
Ha tetszik a képen látható minta, kérheted így, de elkészítjük Neked egyedileg, a saját gyermeked rajzaiból is.

Miután a rendelésedet leadtad és az egyedi ruhához a rajzot/rajzokat megkaptuk, 10-15 munkanapra van szükségünk ahhoz, hogy a ruha elkészüljön.
Kiemelt időszakokban, az elkészülési idő meghaladhatja a megadott napokat.

Rendelés előtt kérjük olvasd el a részletes leírást a termékről, ahol további fontos információkat találsz!

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A ruhát kérheted a képen látható mintával, de egyedileg is szívesen elkészítjük Neked, azokból a rajzokból, amelyeket elküldesz hozzánk. Ehhez néhány rajzra van szükségünk, hogy a legideálisabb kompozíció megszerkeszthető legyen. Kb. 3-5 darab rajzot használunk fel, de nem baj, ha többet is küldesz!
Az elhelyezés esetleges, az ideális kompozíciónak legjobban megfelelő. A rajzok kis grafikai módosításon esnek át, hogy harmonikusan illeszkedjenek egymáshoz.

Az egyedi megrendeléshez használni kívánt rajzokat, illetve bármilyen más igényedet a rendelés elküldése után megjelenő adatlapon, vagy később a visszaigazoló e-mailben küldött linkre kattintva töltheted fel és adhatod meg. A rajzokat nagy felbontásban szkenneld be és úgy töltsd fel. Ha túl sok rajzot küldenél és túl nagy a fájlméret, a rendelési számra hivatkozva elküldheted nekünk e-mailen is, az info@eclectickdesign.com címre. Ha nincs módod szkennelni, vagy nem szeretnél bajlódni vele, akkor küldd el nekünk postán a 1115 Budapest, Bánk bán utca 11. III.emelet 3. postacímre, Gyovai-Farkas Edina nevére címezve, de személyesen is elhozhatod, ha módodban áll. Az e-mailről és a postázásról minden esetben visszaigazolást küldünk! Ha 3 napon belül nem kapod meg, kérlek lépj velünk kapcsolatba!

Miután a rendelésedet leadtad és a megfelelő rajzokat megkaptuk, 10-15 munkanapra van szükségünk ahhoz, hogy a ruha elkészüljön. Ez idő alatt már nem áll módunkban változtatni a grafikán.
Kérjük a kiválasztásnál alaposan járj el, mert ennél a terméknél nem élhetsz a 14 napos elállási joggal.

A nyomat szublimációs eljárással készül, jó minőségű, hosszú életű.
A ruha alapanyaga: jó minőségű, közepes vastagságú viszkóz-poliészter hurkolt anyag.
A ruha lefelé bővülő, A-vonalú, laza szabású kötényruha.
Egész évben horható. Nyáron inkább az esti időszakban, vagy enyhébb napokon. Tavasszal-ősszel (akár télen) aláöltözve, harisnyával, cicanadrággal, kardigánnal.
30 C-on, mosógépben mosható és 1-es fokozaton kifordítva vasalható.

További információk

Méret

1-1.5 év (86 cm), 1.5-2 év (92 cm), 2-4 év (98-104 cm), 4-6 év (110-116 cm), 6-8 év (122-128 cm), 8-10 év (134-140 cm), 10-12 év (146-152 cm)

Ruhaminta

a termékképen látható fix minta, egyedi minta saját rajzzal

Rendeléseket már csak január 16-20-i elkészüléssel tudok vállalni. Boldog Karácsonyt kívánok nektek! Bezárás

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatkezelési tájékoztató Elfogadom