Tanév végi, egyedi búcsúajándékok. Melyiket válasszuk? Segítek dönteni!

A nagy érdeklődésre, a felmerülő újabb és újabb kérésekre reagálva az ECLECTICK-es termékpaletta is egyre szélesedik. Talán nem árt egy kis segítség, javaslat a részemről ahhoz, hogy a csoportotok, osztályotok a legjobb döntést hozza meg, amikor az év végi búcsúajándékok típusát kiválasztjátok, melyek egytől-egyig, teljesen egyedi és különleges ajándékok.  Kisgyermekes szülőként én is tudom, hogy ez nem egyszerű. Sem a döntés, sem a kivitelezés. Engedjétek meg, hogy most ezt a “terhet” levegyem a vállatokról, hiszen most már szinte minden helyzetre kidolgoztam a megoldást!
Szóval, jöjjön 1-2 mondat arról, hogy melyiket kiknek ajánlom, melyek az általános tapasztalatok.

KID ART gyerekrajzos termékek

A legrégebbi termékcsoport, amit már sokan ismertek. A táskák, pólók, egyéb ajándékok mintája az általatok beküldött gyerekrajzokból kerül megszerkesztésre.  Rendkívül látványos, kedves, egyedi és személyes kompozíciók születtek az elmúlt szezonok alatt. A rajzok témája sokféle lehet, az ajándékok végső képe nagyon változatos, mégis őrzi a gyerekrajzok sokszínűségét, báját.  Minden termék 2 alapszínben kérhető, akár ugyanazzal a mintával. (több egyforma mintával készült termék esetén kedvezményt is igénybe tudtok venni!) Személy szerint imádom őket!

Olyan csoportoknak ajánlom, ahol jól működik a kommunikáció.. A téma meghatározása, a rajzok elkészítése, összegyűjtése, egy ügyes szervezőt igényel, aki kézben tartja a dolgokat. Ezekbe a termékekbe, minden szereplő beleteszi a szívét, lelkét, ami sugárzik a kész ajándékokból és ettől válik igazán különlegessé és egyedivé. Tapasztaltam, hogy bölcsisek és kiscsoportosok szülei nem mindig merik választani, hiszen ebben a korban a gyerekek általában még nem rajzolnak olyan részletesen, felismerhetően, kifejezően. Ettől félni nem kell, erre is van 1-2 javaslatom.

Az rajzos, egyedi ajándékok mintája, profi mintatervezői tudás felhasználásával kerül kialakításra, a táskát a bölcsis-, óvó- és tanító nénik nagyon szívesen és büszkén hordják a hétköznapokban is. Szinte minden ruhához passzol, évek múlva sem veszíti aktualitását, hiába készült egy korábbi csoport személyes közreműködésével, hiszen amennyire személyes, annyira általános is a látvány tekintetében.

A termékkínálatot, árakat itt nézhetitek meg.

KID ART neves-jeles termékek

A neves-jeles ajándékkollekció a legújabb mind közül. A múlt évben egy egyedi problémához igazodva készült el az első ilyen darab és annyira vagány lett és olyan sikert aratott, hogy úgy döntöttem, mindenki számára elérhetővé teszem. Az említett probléma az időhiány volt. Gyorsan kellett a táska, mert kiderült, hogy az óvó néni nyugdíjba megy és nem volt idő arra, hogy a gyerekek rajzoljanak. Ekkor jött az “instant” egyediség ötlete. Megkaptam a csoport névsorát a jelekkel, megkértem a fiamat, hogy írja meg a neveket, a lányomat pedig, hogy rajzolja meg a jeleket és ezekből az előre elkészített mintákból alakítottam ki a kompozíciót.
Rendkívül látványos lett a végeredmény és személyes is, még ha nem is annyira, mintha ők írták/rajzolták volna.

Neves, jeles táskaszett variációk fekete vagy fehér táskákra.

Szóval, ajánlom nektek a neves-jeles termékeket akkor, ha nincs elég időtök a rajzok elkészítésére vagy nincs aki lebonyolítja a rajzolás megszervezését, esetleg egy egyszerűbb megoldást részesítenétek előnyben, de mégis szeretnétek egyedi, különleges, vagány és nagyon személyes ajándékot adni az óvó néninek, tanító néninek. Jól járható út továbbá akkor is, ha bölcsis dadusoknak kerestek búcsúajándékot, hiszen itt nem kell a gyerekeknek rajzolni, nem gond ha még nem készek rá. Illetve ajánlom az idősebb korosztálynak is, felső tagozatban, akiket már nehezebb rávenni a rajzolásra.

Ezeket a termékeket is két színben készítem, mindkettő vidám és látványos. Színösszeállítása folytán, jól passzol majdnem minden ruhához, igazi designer táska hangulata van, amellett hogy személyes is.

A termékkínálatot, árakat itt nézhetitek meg.

KID FACE arcképes termékek

Mivel a cég másik fő profilja az egyedi arcképes baba és póló, szinte magától értetődő volt, hogy ebben az irányban is születik majd egy ballagási, tanév végi kollekció. Az arcképes táskák már tavaly nagyon népszerűvé váltak, idén pedig tovább bővítettem az arcképes termékek körét. A kollekció lényege, hogy a csoport/osztály minden tagjáról küldtök nekem egy képet és ezután, azokat felhasználva, előre rajzolt lány és fiú figurák kombinálásával, az egyedi arcképek beillesztésével, megszületik a játékos KID FACE csoportkép. Ezek a termékek a legszemélyesebbek, nevek feltüntetése is kérhető a figurák mellé, így felejthetetlen és örök emlékek maradnak a pedagógusnak, az adott csoportról.