KÖZKÍVÁNATRA! Újra KID FACE baba NAGYKÖVETI program indul!

A 2 évvel ezelőtti sikerre való tekintettel, ÚJRA keresem KID FACE baba NAGYKÖVETEIMET szerte az országban és határainkon túl!

Még nagyon benne vagyunk a nyárban, tombol a kánikula, próbálunk kiszakadni a hétköznapok rutinjából és lehetőségeink szerint kiélvezni az évnek ezen időszakát. Sokan vannak köztünk olyan anyukák, akik már most gyakrabban gondolnak az őszre, akiknek ez a szeptember nagy változást hoz. Megéltem én is, már 6-szor ezt a változást….(bölcsi, ovi, suli a 2 gyerkőcnél)

Akár bölcsődét, akár óvódát kezd gyermekünk, készülnünk kell rá. Meg kell birkóznunk egy új helyzettel, akkor is ha nehezen megy, példát kell mutatnunk akkor is, ha nekünk sem könnyű, határozottnak kell lennünk, akkor is ha gyengék vagyunk. A beszoktatási időszak átmenetet biztosít számunkra, de sokszor olyan kevésnek tűnik! Emlékszem én sehogy sem tudtam elképzelni, hogy a fiam vagy a lányom elalszik majd egyedül a bölcsiben és azért is nagyon izgultam, hogy hogyan fogom tudni majd sírás nélkül otthagyni őket…
Nem volt könnyű, aztán előbb-utóbb csak sikerült! Hozzászoktunk az új helyzethez, a gyerekek is vették az akadályokat. A fiamnak volt egy kispárnája, a lányomnak egy babája, többek között ezek az átmeneti tárgyak is segítették őket, hogy el tudjanak engedni.

Amikor 3 éve, Karácsonyra a KID FACE babát elkészítettem, akkor még csak egy jópofa játékszernek szántam, de azóta már tudom, hogy nagyon komoly szerepe lehet egy kisgyerek életében, akár átmeneti tárgyként is. (Tudtátok, hogy vannak bölcsődék, óvodák, ahol fényképfalat készítenek a családról, hogy ha a gyermeknek napközben hiányérzete van, odamehessen egy kis erőt meríteni a szülei képét nézegetve?) Egy puha, pici kezekbe beleillő baba, anya (és akár apa) arcképével, minden szituációban olyan közel hozza a távollévő személyt, amennyire csak lehet. Ölelgethető, szorongatható, alváshoz is pont megfelelő. Ötvözi az arckép személyességét és a plüssfigurák, pelusok puhaságát. Örültem volna, ha a mi beszoktatási időszakainkban kéznél lett volna….

De most már segíthet azoknak, akik most élik meg ezt az embert próbáló helyzetet! Lehet, hogy Te is köztük vagy! Sőt, most akár AJÁNDÉKBA is megkaphatsz egy ilyen babát! (Mellé pedig egy 20% kedvezményre jogosító kupont, melyet a WEBSHOPBAN használhatsz fel!)

Ha gyermeked 1-3 éves, most kezdi a bölcsődét vagy az óvodát, úgy gondolod, hogy segítene neki a beszokásban egy KID FACE baba, Te pedig vállalkozó szellemű és aktív anyuka vagy, akkor jelentkezz KID FACE baba nagykövetnek! Várom jelentkezésedet Magyarország minden területéről és akár külföldről is!

A jelentkezés további feltételei:
– Írd be az erről szóló Facebook posztunk alá, hogy melyik város, melyik intézményébe jár majd a gyermeked. (így láthatja mindenki, hogy honnan érkeztek már pályázatok) www.facebook.com/eclectickdesign
– Írj e-mailben egy rövid bemutatkozást és pár sort arról, hogy milyen ötleteid vannak a baba népszerűsítésében, miért lennél TE a megfelelő erre a feladatra. (e-mail cím: info@eclectickdesign.com) A tárgyba kérlek írd be: “KID FACE baba Nagykövet”
Légy kreatív, minden ötletet szívesen fogadok!

Amit biztosan kérni szeretnék Tőled, a nagyköveti “pozíció” elnyerése esetén:
-A babával kapcsolatos véleményed, tapasztalataid megosztása képekben és írásban. (jó és rossz egyaránt, hogy hitelesek lehessünk!)
-Plakát kihelyezése a bölcsiben, oviban. (a vezetőség beleegyezésének függvényében)
-A környezetedben lévő érdeklődők, babával kapcsolatos kérdéseinek megválaszolása.

Jelentkezési határidő: július 21. vasárnap
A nagykövetek neveinek közzététele: július 28-ig.

A nagykövetek kiválasztásánál fontos szempont lesz a rátermettség, segítőkészség és a földrajzi elhelyezkedés. (lehetőleg elszórtan legyünk jelen Budapesten, az országban és határon túl is)

A nagykövetek számát egyelőre nem határozom meg, szeretném, ha sokan lennénk! Fontos ez nekem is, hiszen tudjátok, hogy talán én vagyok ennek a babának a legnagyobb nagykövete. Számomra egyfajta küldetés ez, de egyedül vagyok és együtt sokkal többre mehetünk!
A babáról további infót ITT találsz.

Izgatottan várom jelentkezéseteket!

Gyovai-Farkas Edina
(A KID FACE Anya-baba állandó modellje 🙂 )

kid face baba család
Írta: |2019-07-10T09:24:33+01:002019 július 10|Kategóriák: aktualitás|0 hozzászólás

Hozzászólnál? Itt megteheted: