így keszül a KID ART kollekció2018-10-30T14:10:43+02:00

Ismét csoda érkezett! A kislányom rajzai fantasztikus formában életre keltek.

A KID ART kollekció termékei, nélküled nem kelhetnek életre. Te vagy aki éltre hívja őket azzal, hogy a rajzokban te is meglátod azt az életre szóló üzenetet, a gyermeki alkotás csodáját, amit mi is látunk bennük, amikor elkészítjük belőlük a speciális mintákat. Legyen a gyermekrajz kezdeti firka, vagy részletesen kidolgozott portré, mindegyik igazi műalkotás!

Nagyon köszönöm a többi szülő nevében is a két tanárnénink alsós-búcsúztató táskáját és párnáját, fantasztikus ajándék volt, nagyon meghatódtak, hiszen az ajándékokban az egész osztály munkája benne volt!

A kollekció, egy év végi, óvodai ajándékozáson ötletelve jött létre és ma már számos termékből áll. Te elküldöd gyermeked rajzait, mi pedig készítünk belőle egy prémium minőségű design terméket. A rajzokat feldolgozzuk, és olyan anyagmintát alkotunk belőlük, melyek az érzelmi hatáson túl, magas esztétikai értéket is képviselnek. A saját, személyre szóló egyedi mintádat pedig, az általad választott használati tárgyon láthatod viszont, így lehet a hétköznapjaid része gyermeked, tanítványod legkedvesebb alkotása. A termékeket prémium minőségben készítjük el neked, kiváló minőségű anyagokkal, maximális odafigyeléssel, igényességgel.