GYIK2020-04-03T14:55:26+02:00

Nézz körül a webshopban, választ ki a számodra ideális nagyságú, színű vagy megfelelő rajzszámú variációt az adott terméktípusból, vagy ha már konkrétan tudod, hogy mi szeretnél, akkor tedd bele a kosaradba. Ezzel el is indul a rendelés folyamata. Tovább haladva választhatsz a szállítási és fizetési módok közül.

A képeket/rajzokat a rendelés leadása után közvetlenül, vagy később a vásárlói felületedre lépve tudod feltölteni, vagy elküldheted postán, illetve elhozhatod személyesen is.

Miután a rendelést és a megfelelő fényképet/rajzokat megkaptuk, 10-15 munkanapra (terméktől függően) van szükségünk a termék elkészítéséhez. Ez időnként lehet kevesebb, de kiemelt időszakokban több is.

A rendelés leadása után közvetlenül, létrejön a személyes vásárlói felületed, amelyet az automatikus visszaigazolásban egyből látni fogsz. Ezt később, a visszaigazoló e-mailben lévő linkre kattintva bármikor elérheted.

Ezen a felületen van lehetőséged az egyedi termékekhez fényképet, rajzot feltölteni és a megjegyzés „dobozba” tudod beírni az esetleges kéréseidet.

A képeket/rajzokat később is feltöltheted, nem muszáj azonnal. A rendelés után kapsz egy visszaigazoló e-mailt és abban találsz egy linket, amely a rendelés során létrejött vásárlói felületedre vezet. Erre kattintva, bármikor (később is) fel tudod tölteni a képeket/rajzokat. Azt azonban tudnod kell, hogy ilyenkor a termék elkészülésének várható ideje, nem a rendelés leadásától, hanem a megfelelő kép/rajz feltöltésétől számolandó.

A KID FACE babákhoz olyan fényképre van szükségünk, ahol a megjeleníteni kívánt személy arca, feje, haja teljes egészében, kitakarás nélkül, közel szemből látható. Nem baj, ha a fotó teljes alakos, vagy többen vannak rajta, mert a megjelölt személyt kivágjuk a képről. Küldhetsz több képet is, ebben az esetben kiválasztjuk a legjobbat.

A fénykép felbontása nagyon fontos a jó minőségű nyomathoz. Olyan képet küldj, ami legalább pár száz KB vagy 1-2 Mb nagyságú. A legtöbb okostelefonnal készült fénykép megfelelő méretű és a profi fotós által készített képekkel (eredeti méretben) is nagyon jó minőségű végeredményt lehet elérni. Sajnos a Facebookról letöltött képek nagyon ritkán megfelelő minőségűek.

A KID FACE kollekció kisebb méretű arcképeket feldolgozó termékeihez, olyan fényképre van szükségünk, ahol a megjeleníteni kívánt személy arca, feje, haja teljes egészében, kitakarás nélkül, közel szemből látható. Nem baj, ha a fotó teljes alakos, vagy többen vannak rajta, mert a megjelölt személyt kivágjuk a képről. Mivel a fej mérete a terméken elég kicsi lesz, nincs különösebb méret béli megkötés.

A gyerekrajzos termékeknél, lehetőség van akár több, 5-30 rajz feldolgozását is kérni. Ebben az esetben a rajzokat összeszerkesztjük úgy, hogy egy látványos minta szülessen. Ezért fontos néhány dolgot szem előtt tartani a rajzok milyensége és minősége szempontjából.
Fontos, hogy az adott rajz egyszínű (lehetőleg fehér) háttérre készüljön. (Ha kockás, csíkos lapra rajzolt a gyermek, az sem probléma, de ebben az esetben a rajz „alatt” megmarad ez a minta. )
Ha lehetőséged van, akkor célszerű olyan rajzot választanod, vagy úgy irányítanod a gyermekedet a rajzolás során, hogy a hátteret ne színezze be, hiszen több rajz egymáshoz „illesztése” során, ez nehézséget okoz. Ha mégis így sikerül a rajz, attól se ijedj meg, ebben az esetben „kivágjuk” a háttérből.
A rajzeszközök tekintetében nincs megkötés, de minél kontrasztosabb a rajz, annál látványosabb a végeredmény. Méretmegkötés sincs, lehet a rajz A/5, A/4, A/3-as méretű is, a felhasználás során, mi a megfelelő méretűre nagyítjuk, kicsinyítjük a rajzot.

Tippek a rajzok témájához

1 db rajznak, 1 lapot tekintünk, de ha több motívum is van rajta (pl. királylány, felhő, virág…), akkor a kompozíciótól függően, általában a fő motívumot választjuk ki és használjuk fel a minta megszerkesztéséhez.

Tippek a rajzokhoz, elkészült táskák

Erre a kérdésre nincs “helyes” válasz.
Bármennyi rajzot küldesz, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megkomponált minta harmonikus legyen.
Ha azonban “mozgalmasabb” mintát szeretnél, érdemes minimum 5-10 rajzot küldened.
Csoportok esetében pedig akár 30 rajzból is szép kompozíciót tudunk varázsolni.  Ebben az esetben általában a termék két oldalára elosztva használjuk fel a rajzokat, így az adott tárgy két oldala különböző lesz. (máskülönben mindkét oldalon ugyanaz a minta látható)

Példák, tippek

Ezekhez a termékekhez, szinte bármilyen rajzot, festményt küldhetsz. Lehet teleszínezett lap, de akár egy különálló motívum is. Ha a rajznak nincs „háttere” akkor lehetőleg olyan lapra készüljön, ami nem kockás vagy vonalas, hanem egyszínű. Ideális olyan rajzot készíteni, vagy választani, ami az adott termék tájolásával megegyező. (álló táskához, álló rajz…)

A rajzokat 3 féle módon tudod eljuttatni hozzánk.
1. Szkennelve, majd a fájlokat, a vásárlói felületedre feltöltve.
Szkenneld jó minőségben 150-300 DPI felbontásban. Ügyelj arra, hogy a lapok széle is be legyen szkennelve, ne legyenek lelógó részek. A formátumot tekintve küldheted PDF-ben, (akár egy dokumentumként elmentve) vagy JPEG, esetleg PSD formátumban.
2. Postán, Gyovai-Farkas Edina nevére, 1115 Budapest, Bánk bán utca 11. III. emelet 3. címre címezve.
(Ebben az esetben a megérkezés után visszaigazolást küldünk, ha nem kapsz semmit 3-4 napon belül, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!)
3. Előzetes egyeztetés után elhozhatod személyesen is, a fentebb megadott címre.
Egyeztetés:  info@eclectickdesign.com vagy +36 30 307 0859

Mivel ezek a termékek előre rajzolt/írt motívumok felhasználásával készülnek, ezért elég egy leírt nevet/névsort küldeni. Ha jeleket is szeretnél feltüntetni a név mellett, akkor a névsorban a jelet is írd oda az adott név mellé.

A termékek gyártási ideje általában 10-15 munkanap, mely az adott termék mellett mindig fel van tüntetve. Néha ez lehet kicsit rövidebb, de pár nap alatt sajnos nem tudjuk elkészíteni őket, hiszen az elejétől a végéig teljesen egyedileg készítünk mindent, a gyártás pedig heti szisztéma szerint történik, ipari nyomdában, varrodában. Kiemelt időszakokban (tanév vége, Karácsony előtt) a gyártási idő meghaladhatja a fent megjelölt időt is.
Ha biztosra akarsz menni, rendelés előtt érdeklődj a várható gyártási időről és az is segítség nekünk, ha a vásárlói adatlapodon, üzenetben megírod a számodra fontos dátumot.
Érdeklődés: info@eclectickdesign.com  vagy +36 30 307 0859

A termékek árát a webshopban találod.
Itt sok esetben ki kell választanod a termék méretét, vagy a felhasználni kívánt fényképek/rajzok számát, hiszen ezek függvényében változik a termék ára is.

Sajnos nincs utánvétes fizetési lehetőség, ellenben fizethetsz banki utalással, bankkártyával, Paypal-al és személyes átvétel esetén, készpénzzel is.

Kedvezményt akkor tudunk adni, ha több egyforma terméket rendelsz. A legtöbb terméknél, ebben az esetben a 2. megrendelt ugyanolyan terméket 10%, minden további terméket 20% kedvezménnyel vásárolhatsz meg. Ezeket a kedvezményeket, a rendszer rendeléskor automatikusan levonja. Emellett különleges ajánlatunk van csoportos rendelésekhez, melyekről itt olvashatsz.
Ha különböző termékekből, de nagyobb mennyiségben szeretnél rendelni, akkor egyedi árajánlatért, vedd fel velünk a kapcsolatot.

A világ minden részéről lehetőséged van rendelni.

A rendelés leadásakor tudod kiválasztani a számodra megfelelő átvételi, szállítási módot, az alábbi lehetőségek közül:

Személyes átvétel, a 1115 Budapest, Bánk bán utca 11. III. emelet 3. alatti címen.
(naponta általában 8-20 között, de előzetes egyeztetés szükséges) INGYENES

Küldemény Foxpost csomagautomatába, Magyarország területére (3-4 munkanap) 699 HUF

Házhozszállítás GLS futárral megadott címre, Magyarország területére (1-2 munkanap) 989 HUF

Postai küldemény külföldre, az Európai Unió területére (3-6 munkanap) 2350 HUF

Postai küldemény külföldre, az Európai Unió területét kívülre (4-8 munkanap) 2550 HUF