/Fizetés és szállítás
Fizetés és szállítás2018-03-16T16:50:36+02:00

A termékek, szolgáltatások árai Forintban értendők és tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (27%).

A termékek ára nem tartalmazza a kiszállítás költségét.

A szállítási költség, minden esetben a vásárlás során általad választott szállítási mód függvényében kerül felszámításra. A szállítási költség tartalmazza a csomagolás díját.

A termék(ek) vételárának kiegyenlítése 4 módon történhet:

-személyes átvétel esetén készpénz fizetéssel,

-banki átutalással, az üzemeltető, Plane-tick bt. CIB Banknál vezetett 10700691-65973842-51100005 számú bankszámlaszámára,

-kártyás fizetéssel a Barion, elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatásán keresztül
(erről bővebb információt a „Bankkártyás fizetési tudnivalók” menüpont alatt olvashatsz)

– fizetés Paypal-al

A fizetés módját a “Pénztár” oldal “Fizetési mód” menüpontja alatt kell kiválasztani.

Kérjük, hogy átutalásnál a közlemény rovatban a visszaigazolásban szereplő megrendelési számot tüntesd fel.

Amennyiben az átutalásos vagy a bankkártyás fizetési módot választottad, de a megrendelt termékek ára a megrendelés visszaigazolását követő 5 munkanapon belül nem kerül a megadott bankszámlán jóváírásra, úgy nem vagyunk kötelesek a megrendelés teljesítésére.

A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget is tartalmazó számlát a termékekkel együtt adjuk át, vagy küldjük el Részedre.

Miután a megrendelésedet leadtad és a megrendelt termék, a termékoldalon feltüntetett gyártási idő után elkészült, az alábbi 5 módon tudjuk eljuttatni Hozzád:

 Személyes átvétel, Budapesten a XI. kerületben (naponta általában 8-20 óráig, de előzetes egyeztetés szükséges) INGYENES

-Küldemény Foxpost csomagautomatába, Magyarország területére (3-4 munkanap) 699 HUF
Itt megnézheted, hol vannak automaták: http://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/
(Ha ezt a szolgáltatást választod, a szállítási cím megadásakor, írd be a választott csomagautomatát is!)

-Házhozszállítás GLS futárral megadott címre, Magyarország területére (1-2 munkanap) 989 HUF

-Postai küldemény külföldre, az Európai Unió területére (3-6 munkanap) 2350 HUF

-Postai küldemény külföldre, az Európai Unió területét kívülre (4-8 munkanap) 2550 HUF

Magyarországon kívül még több mint 200 országba szállítunk.

A rendelésedet ingyen átveheted a 1115 Budapest, Bánk bán utca 11. III.emelet 3. szám alatt. Ezen a címen rendszerint reggel 8-tól este 8-ig elérhetőek vagyunk, de az átvételhez előzetes egyeztetés szükséges.

Webshopunk belföldi megrendeléseit a Foxpost és a GLS teljesíti.

Csomagautomatába küldésnél, az automatába való megérkezésről a szolgáltató sms-t küld. Az automatából a csomagot, az adott automata nyitvatartási idejében veheted ki.

Házhoz szállítás esetén, a csomag kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. (Kérjük, számolj azzal, hogy a szombatot és vasárnapot nem tekintjük munkanapnak.) Kézbesítés előtt a szolgáltató a várható kiszállítási időről e-mailben értesít.

Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

Amennyiben a belföldi szállítással kapcsolatban további részleteket szeretnél megtudni, látogass el a http://www.foxpost.hu vagy a https://gls-group.eu/HU/hu/home weboldalra.

Külföldi rendelésekhez a Magyar Posta Zrt. Szolgáltatását vesszük igénybe.

A kézbesítés a választott csomagküldő cég szabályai alapján történik. Ennek alapján, általánosságban elmondható, hogy magyarországi megrendelés esetén a csomag 2-3 munkanap alatt kerül a kért automatába, vagy a megjelölt címre. Az Európai Unió területére 3-6 munkanap alatt, Európai Unión kívülre pedig 4-8 munkanap alatt érkezik meg. Azonban egyes időszakokban, például kiárusítások, ünnepek idején a szállítási határidők hosszabbak is lehetnek. Minden esetben érvényes azonban, hogy a csomag feladását követően a csomagküldő cégek üzletszabályzataiban szereplő határidőktől való eltérésért nem tudunk felelősséget vállani.

Ha a rendelést nem kapod meg a megjelölt utolsó munkanapon sem, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a következő e-mail címen: info@eclectickdesign.com . Ebben az esetben a csomag követési számának segítségével utána tudunk járni csomagod helyzetének.

Amennyiben a kézbesítés során bármi sérülést tapasztalsz a terméken, ezt a csomagküldő cégnek haladéktalanul jelezd és a helyszínen vetesd fel jegyzőkönyvet a sérülésről. Az így keletkezett károkért a szállítmányozót terheli a felelősség.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a rendelés leadása után már nincs lehetőség a szállítási cím módosítására, ezért kérjük, hogy a rendelés leadása előtt, a szállítási cím megadásakor nagyon alaposan járj el. Ha utólagosan mégis hibát fedezel fel, kérjük 24 órán belül jelezd nekünk a kapcsolat oldalon elérhetőségek egyikén!