Előrendelési AKCIÓ indul! (március 13-án lejárt!)

Rohannak a napok, hetek, mindjárt itt a tavasz!
Anyák napja, tanév vége, ballagás. Kiemelt időszak ez nekem is. Sokan megtiszteltek azzal, hogy tőlem rendelitek az ajándékokat. Mivel most még időben vagyunk, szeretnélek ösztönözni benneteket arra, hogy rendeléseiteket előre adjátok le ezekre az alkalmakra. Így biztosan minden elkészül és nem maradtok le róla az utolsó hetekben. Ilyenkor meghosszabbodik a gyártási idő, sőt van kb. 2 hónap, amikor nem tudok rendeléseket felvenni, mert dolgoznom kell, az addig bejött megbízásokon. Szóval ezért is jó a korai rendelés és persze a KEDVEZMÉNY miatt, amit a korai rendelésekre adok nektek!
MÁRCIUS 13 éjfélig, ugyanis, minden tanév végi, ballagási rendelésre és az anyák napi rendelésekre is 10% kedvezményt kaphattok, a GYORSVAGYOK2019 kuponkód használatával! A kedvezmény a teljes KID ART kollekcióra és a KID FACE kollekció, Arcképes ajándékok  termékcsoportjára vonatkozik!
Rendelésre fel! 🙂

Ha kérdésetek van, akkor pedig nyugodtan kérdezzetek az info@eclectickdesign.com e-mail címen, vagy a +36 30 307 0859-es telefonszámon.

Előre is köszönöm a bizalmatokat!
Gyovai-Farkas Edina
Az ECLECTICK tervezője

Hozzászólnál? Itt megteheted: