Loading...
rolunk2017-09-18T10:05:42+02:00

Az ECLECTICK története 2003-ra nyúlik vissza. Ez volt az alapítás éve és egyben a személyes tervezői munkásságom kezdete.

A cég első 10 évében gondosan megtervezett, egyedi majd kis szériás ruhák készültek, üzleteket nyitottunk először Berlinben, majd Budapesten és Bécsben, design vásárokra jártunk és folyamatosan próbáltuk fenntartani a minőséget, a tervezés és a kivitelezés területén.

2016-tól azonban, egy rövidke szünet után a történet más irányba fordult. Ma a céget egyedül képviselem, (bizonyos munkafolyamatokban bedolgozói segítséggel) kis otthoni műhelyemből dolgozom és 2 kisgyermek anyukájaként próbálok megfelelni az új kihívásoknak, mind a magánélet, mind pedig hivatásom területén.

Az otthoni környezet, a szűkebb mozgástér és egyben a kitágult érzelmi világ teljesen új terméktípusok megjelenését eredményezte. Ez elsőként a korábban gyártott női kollekciókban jelentkezett, amelyek tervezésénél olyan inspirációkat használtam fel, amikkel minden hétköznap találkozom. A házunk belső udvara, a lépcsőház, az óvoda kertjében álló fa, a gyerekek rajzai….

Ezután kezdett körvonalazódni egy új termékcsalád ötlete. 2013 Karácsonyán családom minden tagjának készítettem egy személyre szóló pólót, melyekhez rajzoltam egy-egy jellemző grafikát, amely őket, vagy gyermekeiket ábrázolta és abba a saját arcképüket illesztettem bele. Ez akkor nagy sikert aratott és ehhez az ötlethez nyúltam vissza 2016 őszén, amikor elindult a KID FACE kollekció kidolgozása.

Miután megszületett az egész családnak szóló pólócsalád, gyorsan jöttek is az újabb ötletek. Ennek első, konkrét eredménye a KID FACE baba, mely hasonló elv szerint készül, mint a pólócsalád. A babával kapcsolatban nagyon sok megkeresésem van, az Anyukák körében gyorsan elterjedt a híre.

De, sokat a babák piacra kerülése után sem várakoztam, hamarosan bővült a kínálat és egy teljesen új termékcsalád született, amely a gyermekek rajzainak felhasználásával készül. Ez a KID ART kollekció, jelenleg az egyik legnépszerűbb termékegyüttes.

A kezdeti sikerek, a tervezői munkásságom újraéledése egyre több gondolkodásra késztet, szeretném az ECLECTICK márkát újra, immár szélesebb rétegeknek szóló, családi márkává építeni, újabb termékeket kidolgozni, szélesebb kínálatot teremteni.

Minden munkában fontos számomra a maximális odafigyelés, igényes kidolgozások, anyagválasztás, a legmegfelelőbb megoldások megtalálása és elsősorban a vásárlók elégedettsége. Szenvedélyes alkotó vagyok, minden munkába beleteszem a szívemet is!

Gyovai-Farkas Edina
Az ECLECTICK tulajdonosa és tervezője

Önéletrajz

Képek az ECLECTICK múltjából

Fontos dátumok az ünnepi rendelésekhez: ÁRVÁLTOZÁS október 19-től, KARÁCSONYI rendelések fogadása, előre láthatólag november 18-ig! Bezárás

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatkezelési tájékoztató Elfogadom