rolunk2018-10-30T14:02:47+02:00

Hálás vagyok azért, hogy egyszerre ennyi nagyszerű dolog lehet az életemben- a család, a barátok és a munkám. Hosszú út vezetett idáig, de ma már minden napomat szebbé teszik. (Gyovai-Farkas Edina)

Az ECLECTICK története 2003-ban kezdődött, gyökerei azonban sokkal régebbre nyúlnak vissza. Volt egyszer egy lány, Gyovai-Farkas Edina. Gyerekkorában nagyon szeretett rajzolni, végigjárta a művészeti iskolákat, majd felnőve ruhatervező iparművész diplomát szerzett. A diploma megszerzésével párhuzamosan pedig belevágott álmai megvalósításába. Ekkor indult útjára az ECLECTICK márka.

A cég első 10 évében különleges ruhakollekciók készültek, berlini, budapesti és bécsi üzletekkel. 2016-tól – egy rövid szünet után – éles váltással megalakult a márka jelenlegi formája, mely ma már sokkal inkább családi márka, különleges, egyedi termékekkel. Jellemzően 2 fő termékcsoportot készítünk, a KID ART és a KID FACE kollekciókat. Mindkét esetben a te fényképeidet vagy az általad beküldött rajzokat használjuk fel a termékek megalkotásához. Minden tárgy egyedi és megismételhetetlen.

Mivel nagyon sokan különleges élethelyzetekben fordultok hozzánk, egyfajta bizalmi kapcsolat alakul ki veletek a termékek elkészítése során. Ez a kapcsolat egy 3-as kötődés, a rajz készítője/a fényképen szereplő személy, az ajándék kiötlője és közöttünk, mint egyfajta „mediumok” között. Ebben a folyamatban mindenki beleteszi a szívét-lelkét, így az elkészült tárgyaknak, az esztétikai értéken túl, nagyon különleges érzelmi kisugárzása is van. Kitüntetett helyzetben vagyunk azáltal, hogy ajándék átadása során átélt örömötök részesei lehetünk!