Loading...
igy keszul a KID FACE polok2017-09-18T10:16:00+02:00

2013 Karácsonyára különleges ajándékot szerettem volna készíteni a családnak.

Ekkor született meg a KID FACE pólócsalád első verziója. Megrajzoltam egy-egy, az adott személyre jellemző grafikai alapot, kiválasztottam az illetőről egy portréfotót és csináltam belőle egy olyan pólónyomatot, amelyen a grafikába illesztve az ő arca szerepel. Készültek mesefiguraszerű nyomatok gyerekeknek, saját magukról, a felnőttek pedig inkább olyan pólót kaptak, amelyen gyermekeik, unokáik szerepeltek. Mondanom sem kell, mindenki nagyon örült neki és már akkor is biztattak, hogy tegyem elérhetővé mások számára is….

Ez a konkrét lépés azonban csak 2016 őszén vált valóra. Miután mindkét gyermekem óvodába került, elkezdtem gondolkodni azon, hogy jó lenne ismét komolyabban alkotni, az ECLECTICK márkát újra életre kelteni. Pár hónap alatt kidolgoztam a kereskedelmi megjelenés hátterét, kibővítettek a választható grafikák számát, megkerestem a pólókhoz használható legideálisabb alapanyagot, elkészítettem a szabásmintákat és a szériákat, beszereztem a szükséges kellékeket és megvarrtam a próbadarabokat tesztelésre.

Ez a pólókollekció abban különbözik a piacon lévő nyomott pólóktól, hogy én nem kész, előre gyártott pólókra nyomatom a mintákat, hanem saját tervezésű, egyedi szabású, saját gyártású pólókat használok alapként. Így tudom ugyanis garantálni, hogy a pólók igazán csinosak, jó szabásúak és minőségűek legyenek, bírjanak ki sok-sok mosást és legyen nagyon kellemes a viseletük.

A pólókat egyenként szabom ki és egy budapesti varrodában készülnek el, nagy precizitással, odafigyeléssel.

Miután megkapom a felhasználni kívánt fotót, maximális igényességgel próbálom meg a kiválasztott mintához hozzáilleszteni, hogy az a figurával szinte eggyé váljon, így az elkészült grafika valóban olyan, mintha a tulajdonosa más „szerepben” újjáéledne.

A nyomatot egy, szintén budapesti, ipari textilnyomdában készítettem, ahol garantálják a nyomat kiváló tartósságát, kopásállóságát és minőségét. Mivel a gyermekeimnek is készítettem már több ilyen pólót, magam is megerősíthetem, hogy mind a póló, mind a nyomat, sok mosás után is még mindig nagyon szép.

A KID FACE pólók alapvetően gyermekek fejének beillesztésével készültek, de bátran kérhetitek a családi verziót is, ahol gyermekek és felnőttek egyaránt szerepelnek, vagy akár szimplán felnőtt szereplővel készült pólót is rendelhettek. Sokan vagyunk még gyermeklelkű felnőttek! 🙂

irány a shop

Vásárlók küldték

Fontos dátumok az ünnepi rendelésekhez: ÁRVÁLTOZÁS október 19-től, KARÁCSONYI rendelések fogadása, előre láthatólag november 18-ig! Bezárás

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatkezelési tájékoztató Elfogadom