Így készül a KID FACE babak2018-10-30T15:48:32+02:00

Szavakkal nem kifejezhető az érzés, amikor meglátta a gyermekem a babát, a szemében tükröződött mindaz, amit megfogalmazni nem lehet. 

A KID FACE baba egy különleges ötlet szüleménye, a márka már meglévő póló kollekciójának tovább gondolása, egy játék, egy kedves gesztus kézzelfogható eredménye. „Az egyedi, arcképes pólóminták készítése során ugrott be az ötlet, hogy készítsek egy Anya-Apa babát, amit a gyermekeim magukhoz ölelhetnek. Kicsit poénként, de ugyanakkor komolyan is”- így ír erről, Gyovai-Farkas Edina, a baba kitalálója.

Szeretném elmondani és itt mindenkivel megosztani, milyen örömöt szereztetek nekünk. Anya-Apa babát rendeltünk a kislányunknak. A baba minden várakozásunkat felülmúlta, rendkívül kellemes tapintású anyagával és gondosan tervezett és fantasztikus minőségű figuráival.

A prototípus elkészítése után a KID FACE baba önálló “életre kelt”. Nagyon hamar sikeressé vált a kisgyermekes családok körében. Rengeteg visszajelzést kapunk tőletek, hogy gyermekeiteknek milyen örömet okozott, milyen élethelyzetekben segített nektek és megfogalmazzátok felénk igényeiteket is, aminek köszönhetően egyre bővítjük a választási lehetőségeket. Minden babát kérhettek gyermek és felnőtt arcképpel is és ma már vannak babáink egyedi monogrammal és felirattal, sőt újdonságként elkészítettük egyedi, arcképes állatos babáinkat is! Anya-Apa babáink 3 méretben, többi babánk közepes méretben kérhető. A közepes méret a legideálisabb egy kisgyermeknek, ha nem csak játszani, aludni szeretne vele, hanem magával is szeretné vinni a babát. A mini baba inkább kabalának, a nagy baba inkább párnaként  használható. Minden baba prémium minőségben készül, válogatott alapanyagokból, kézi munkával. A rányomtatott minta kiváló minőségű, “örök életű”.