Adatkezelési tájékoztató 2017-04-12T10:08:46+00:00

Hatályos: 2017. április 10. napjától

Az alább olvasható Adatvédelmi Szabályzat rögzíti a www.eclectickdesign.com webshop üzemeltetője, Plane-tick Bt. által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket.

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény;
226/2003. (XII. 13.) kormányrendelet az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosító kijelzés és hívásátirányítás szabályairól;
Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény.

PLANE-TICK Ruhatervezési és Kereskedelmi Betéti Társaság

Cím:  1151 Budapest, Fő út 61. I. em. 3.
Cégjegyzékszám: 01-06-759330

Nyilvántartó cégbíróság: Pest Megyei Bíróság, mint cégbíróság

Adószám: 21810158-2-42
Közösségi adószám: HU21810158
Bankszámla száma: CIB Bank, 10700691-65973842-51100005

 

Kapcsolattartó: Gyovai-Farkas Edina

Telefonszám: +36-30 307 0859

Levelezési cím: 1115 Budapest, Bánk bán utca 11.

E-mail cím: info@eclectickdesign.com

 

Nyilvántartásba bejegyző hatóság neve: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Telefonszám: +36 1 209 9654

Adatvédelmi nyilvántartási szám: Folyamatban

-Kapcsolatfelvétel esetén, a kapcsolatfelvételi űrlap használata során a következő személyes adataidat kell megadnod:

 

  1. Név
  2. E-mail cím

 

A kapcsolatfelvételi űrlap használata esetében a megadott adatok azonosítás céljából kerülnek felvételre. Ezután e-mailben vagy telefonon tájékoztatunk, kizárólag az adott kérdés kapcsán. Az adatkezeléshez való hozzájárulást ebben az esetben a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével adod meg. A tárolt adatokat harmadik félnek nem adjuk ki.

 

 

-A webshopban történő vásárlás során, ahhoz hogy a rendelésedet teljesíteni tudjuk meg kell adnod a következő személyes adataidat:

 

  1. Név
  2. Telefonszám
  3. E-mail cím
  4. Számlázási cím
  5. Szállítási cím

A rendelés során megadott adataidat a rendelés teljesítése érdekében kérjük el Tőled. Azonosítás céljára és a rendelésed Hozzád való eljuttatása céljából használjuk fel. A tárolt adatokat harmadik félnek nem adjuk ki.

 

 

Regisztrált fiókhoz tartozó vásárláshoz az alábbi adatok kerülnek rögzítésre, tárolásra:

 

  1. Név
  2. Telefonszám
  3. E-mail cím
  4. Számlázási cím
  5. Szállítási cím
  6. A regisztrációhoz tartozó belépési adatok (jelszó titkosított formában)

 

A regisztrálás során megadott adataidat a többszöri vásárlás megkönnyítése érdekében kérjük el Tőled. Azonosítás céljára használjuk, valamint itt megtalálhatod minden korábban megadott adatod, jelszavad titkosított formában, lehetőséged van a korábban megadott adataid módosítására, megnézheted korábbi vásárlásaidat (azonosító, megrendelés dátuma, végösszeg, rendelés állapota, megrendelt termékek listája, fizetés és szállítás módja). A tárolt adatokat harmadik félnek nem adjuk ki.

 

 

Hírlevélre való feliratkozás alkalmával, a következő adatokat kérjük:

 

  1. Keresztnév
  2. E-mail cím

Amikor feliratkozol a hírlevélre, ezek az adatok tárolásra kerülnek azzal a céllal, hogy kiküldjük neked a hírlevelet. Az adatok tárolására és a hírlevelek kiküldésére a Mailchimp (mailchimp.com) hírlevélküldő szolgáltatót használjuk. A tárolt adatokat harmadik félnek nem adjuk ki.

Weboldalunk a Google Inc. („Google”) Google Analytics nevű webanalitikai szolgáltatását használja. A Google Analytics úgynevezett „sütiket” (cookies), a számítógépeden tárolt szövegfájlokat alkalmaz, amelyek a weboldal használatának elemzését teszik lehetővé.

A süti által generált, a weboldal használatára vonatkozó információkat (beleértve az Ön IP-címét) a Google Egyesült Államokbeli szervereire továbbítják és ott tárolják.

A Google ezeket az információkat felhasználja a weboldal általad történő használatának kiértékelésére, a weboldalon végrehajtott tevékenységekről készült jelentéseknek a weboldalak üzemeltetői részére történő összeállítására, valamint a weboldalon végrehajtott tevékenységekkel és az internethasználattal kapcsolatos egyéb szolgáltatások nyújtására. A Google ezeket az információkat adott esetben harmadik felek részére is kiadhatja, amennyiben ezt törvény írja elő, vagy amennyiben a harmadik fél a Google megbízásából ezeket az adatokat feldolgozza. A Google semmilyen esetben sem társítja az IP címedet a Google birtokában lévő más adatokkal. Böngésződ megfelelő beállításainak kiválasztásával visszautasíthatod a sütik használatát, azonban felhívjuk figyelmedet, hogy ebben az esetben  valószínűleg nem használhatod teljes mértékben a weboldal összes funkcióját. Jelen weboldal használatával elfogadod a Google által Rólad gyűjtött adatok feldolgozását a fentebb leírt módszer és rendeltetés szerint.

Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. Tv. (Infotörvény) 5. paragrafus 1. bek. A pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása.

Adatkezelés a felhasználók önkéntes, tájékoztatott és határozott hozzájárulása alapján. A webshopban vásárlók, regisztrálók és a hírlevélre feliratkozók esetében, illetve kapcsolatfelvétel, kapcsolatfelvételi űrlap használatával.

A vásárlás során kötelezően megadott személyes adatok kezelése a vásárlással kezdődik és leiratkozással érhet véget. Nem kötelező adatok esetén az adatkezelés az adat megadásának időpontjától a kérdéses adat törléséig tart.

Amennyiben törölni szeretnéd a regisztrációdat és korábban megadott adataidat, vagy szeretnél leiratkozni a hírlevélről, írj nekünk az info@eclectickdesign.com címre, 5 munkanapon belül a kérésednek megfelelően töröljük ezeket.

Személyes adatokat harmadik személynek nem adunk át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvényben előírt, kötelező adattovábbításokra, amelyekre csak rendkívüli esetekben kerülhet sor. Ha hatósági adatkérésre kerül sor, a teljesítés előtt minden esetben megvizsgáljuk, hogy fennáll-e az adattovábbítás jogalapja.

Adatok átadása történhet továbbá annak érdekében, hogy a rendelést teljesíteni tudjuk, különféle szolgáltatást nyújtó alvállalkozóknak, mint csomagszállító, könyvelő, informatikus karbantartó. Az alvállalkozók, az átadott adatokat kizárólag a rendelés teljesítése érdekében használhatják fel, harmadik félnek nem adhatják át.

Előfordulhat, hogy jelen adatvédelmi szabályzatot egyoldalúan módosítjuk. Kérjük ezért, minden esetben olvasd el, mert a hatálybalépést követő használatával automatikusan elfogadod a módosítást.

Bármikor jogosult vagy tájékoztatást kérni tőlünk a Rád vonatkozó személyes adatokról, azokat bármikor módosíthatod, illetve kérheted törlésüket, az „Adatkezelés időtartama” fejezetben megjelöltek szerint.

Tájékoztatást kérhetsz továbbá a Rád vonatkozó adatok kezelésének céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, arról, hogy kik és milyen célból kapták azt meg. A tájékoztatás iránti kérelmedet kérjük írásban küldd el nekünk az info@eclectickdesign.com e-mail címre, amelyre 30 napon belül írásban válaszolunk.

Jogérvényesítési lehetőségeidet az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. Alapján, bíróság előtt gyakorolhatod, valamint kérheted a Nemzeti Adatvédelmi es Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c. Postacím: 1534 Budapest, Pf.: 834.)

A Valentin napra szánt rendeléseket január 21-ig tudom fogadni. Elrejtés